Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

Κύπελλο Ελλάδος


Με ανάμικτα συναισθήματα ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις της γυναικείας ομάδας του συλλόγου μας στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος. Παρά τις απουσίες αθλητριών μας για διαφόρους λόγους η ομάδα μας στάθηκε αρκετά καλά και θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω εάν ήταν πιο προσεκτική σε κάποια σημεία.
Στην πρεμιέρα η ομάδα μας επικράτησε εύκολα της ομάδας του Πειραϊκού Συνδέσμου με σκορ 0-3. Μια άνετη νίκη για τα κορίτσια μας, γεγονός που αντικατοπτρίζεται στο αναλυτικό σκορ του αγώνα (6-25, 10-25, 15-25).
Στη συνέχεια, ο αγώνας με τη νεοσυσταθείσα ομάδα του Ιωνικού Νικαίας ήταν συναρπαστικός με πολύ όμορφες φάσεις και από τις δύο πλευρές προσφέροντας καλό θέαμα στους φιλάθλους που ήταν στο γήπεδο. Τελικό σκορ 1-3 (25-27, 25-20, 29-31 και 21-25) σκορ το οποίο δείχνει ποσό συναρπαστικός αγώνας ήταν.
Τελευταίος αγώνας με τον Αστέρα Νίκαιας. Μια ομάδα η οποία αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Σαφώς καλύτερη η ομάδα του Αστέρα στα δύο πρώτα σετ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης. Στο τρίτο σετ θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο εάν υπήρχε περισσότερη συγκέντρωση σε συγκεκριμένες φάσεις. Τελικό σκορ 3-0 (25-13, 25-17 και 28-26).
Πλέον επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα το οποία ξεκινά στις 9-10-2019 με πρώτο αντίπαλο την ομάδα της Ίριδας.
Θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στα κορίτσια και τον προπονητή τους για την προσπάθεια που κατέβαλαν.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου