Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

ΑΕ Αίολος Ταύρος – ΓΑΝΣ Ίρις: 0-3 (Γυναίκες)


Πρεμιέρα για την ομάδα μας στο Πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, η οποία ηττήθηκε από τη γυναικεία ομάδα του ΓΑΝΣ Ίρις με σκορ 0-3. 

Στο πρώτο σετ, τα κορίτσια μας ξεκίνησαν μουδιασμένα με αρκετά λάθη ατομικά και ομαδικά, και το σετ έληξε με σκορ 12-25. Στο δεύτερο σετ, η απόδοσή τους βελτιώθηκε με θετικές ενέργειες αμυντικά και επιθετικά, "γεμίζοντας" το σετ, αλλά μη καταφέρνοντας να το κατακτήσουν(20-25). Στο τρίτο και τελευταίο σετ, η εικόνα ήταν παρόμοια με του πρώτου σετ, με λάθη και έλλειψη συγκέντρωσης. Το σκορ του σετ ήταν (14-25), διαμορφώνοντας το τελικό 0-3.

Πολύ καλή η διαιτησία των κκ Βλάχου, Βελιδάκη και Ηλία.

Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΓΑΝΣ Ίρις.

Επόμενος αγώνας με την ομάδα του "ΑΟ Θριάμβου" στο 2ο κλειστό Χαϊδαρίου 21.45.

ΑΕ Αίολος Ταύρος: Παπαθανασίου(Προπονητής), Βελλίνη Π., Μαστρογιάννη Α., Σαρατσοπούλου Κ., Σταυροπούλου Α., Δούκα Σ., Ζαβερδινού Μ., Καστρή Κ., Τζώρτζη Ι., Τριανταφυλλίδου Φ., Χασιώτη Κ., Χριστοπούλου Μ., Αδαμοπούλου Μ.

ΓΑΝΣ  Ίρις: Ξεροβάσιλας(Προπονητής), Αναγνωστοπούλου Μ., Γρίσπου Ε., Θεοδώρου Σ., Καψάλη Β., Μανώλη Ι., Παπάζογλου Σ., Τσακουμάγκου Γ., Βασίλα Ε., Θεοδωρακοπούλου Π., Καράκου Π., Λακάσα Σ., Μπιτσάκου Χ., Πετρουλάκη Α., Φούσκα Α.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου