Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

ΑΟ Θρίαμβος-ΑΕ Αίολος Ταύρος: 3-2(Γυναίκες)


Σε έναν αγώνα για γερά νεύρα με τελικό σκορ πόντων 102-100 και διάρκεια περίπου 2.5 ωρών, ηττήθηκε η ομάδα μας από την αντίστοιχη του ΑΟ Θριάμβου.

Στα δύο πρώτα σετ η ομάδα μας έκανε αρκετά λάθη που οφείλονταν σε έλλειψη συγκέντρωσης και απροσεξίες με αποτέλεσμα τα σετ να χαθούν με σκορ 25-22 και 25-17 αντίστοιχα. Στα δύο επόμενα σετ, υπήρξε σαφής βελτίωση της εικόνας της ομάδας μας με μείωση των λαθών και αποτελεσματικότητα κυρίως στο μπλοκ. Τα δύο αυτά σετ κατακτήθηκαν με σκορ 23-25 και 14-25 αντίστοιχα. Στο πέμπτο και τελευταίο σετ η κούραση ήταν εμφανής και σε συνδυασμό με τον τραυματισμό της πασαδόρου μας, το σετ χάθηκε με σκορ 15-11 διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.

Πολύ καλή η διαιτησία των κκ Μεταξά, Καντλή και Λυκούδη.

Επόμενος αγώνας με την ομάδα της Ευρυάλης στην έδρα μας 21.45

ΑΟ Θρίαμβος: Νικηφορίδης(Προπονητής), Κέζου Α., Βασιλακοπούλου Σ., Γκεζέπογλου Μ., Γκολφινοπούλου Θ., Κρύτσαλη Ε., Πούλα Ι., Πατέλη Α., Βάθη Ι., Καραπάνου Α., Πορφύρη Μ., Βρυσοπούλου Γ., Πλασκασοβίτη Β., Παπαμιχαήλ Α., Μπριλλάκη Σ.

ΑΕ Αίολος Ταύρος: Παπαθανασίου(Προπονητής), Βελλίνη Π., Μαστρογιάννη Α., Σαρατσοπούλου Κ., Σταυροπούλου Α., Δούκα Σ., Ζαβερδινού Μ., Καστρή Κ., Τζώρτζη Ι., Τριανταφυλλίδου Φ., Χασιώτη Κ., Χριστοπούλου Μ., Αδαμοπούλου Μ., Τσόκου Ε.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου