Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

ΑΟΝΑ – ΑΕ Αίολος Ταύρος: 3-0 (Γυναικείο)


Παρά την καλή της εμφάνιση, η ομάδα μας δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο της νίκης, καθώς ηττήθηκε από την αξιόλογη ομάδα του ΑΟΝΑ με σκορ 3-0.

Στο πρώτο σετ, τα κορίτσια μας ξεκίνησαν με σωστές ενέργειες σε επίθεση και άμυνα, ωστόσο η έμπειρη και μαχητική ομάδα του ΑΟΝΑ δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης της ανωτερότητάς της και κατέκτησε το σετ με σκορ 25-10. Στα επόμενα δύο σετ, οι αντίπαλοι έδειξαν σημάδια χαλάρωσης και έτσι η ομάδα μας προσπαθώντας να επωφεληθεί της κατάστασης κατάφερε να πάρει αρκετούς πόντους γεμίζοντας τα σετ. Παρόλα αυτά η αποφασιστικότητα των αντιπάλων δεν επέτρεψε στα κορίτσια μας να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω, κατακτώντας τα δύο σετ με σκορ 25-20 και 25-16 αντίστοιχα.

Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΑΟΝΑ για τη δίκαιη νίκη του.

Καλή η διαιτησία των κκ Μόσιαλου, Παπαστάμου και Πεσινόγλου.

ΑΟΝΑ: Λυκογιάννη(Προπονήτρια), Μπόκα Γ., Χαλκίλου Τ., Γούλα Ε., Ζουμπούκου Κ., Οικονόμου Φ., Τσιώνη Ε., Δέδε Π., Παπανδροπούλου Α., Κολομητρούση Α., Αγγελοπούλου Ε., Καπάτου Α., Χατζησοφρονίου Μ., Βελούδου Χ., Βονόρτα Ε.

Α.Ε. Αίολος Ταύρος: Δημητρακάκος(Προπονητής), Σαρατσοπούλου Κ., Διονυσοπούλου Ο., Δημητρακάκου Α., Δούκα Σ., Μόκα Ι., Μπελεγρίνη Ο., Παπαδοπούλου Α., Σταυροπούλου Α., Τζώρτζη Ι., Χασιώτη Κ., Στρατηγού Κ., Λαζαρίδου Α., Μοναχού Ε.





























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου