Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

ΑΕ Αίολος Ταύρος-ΑΠΣ Αλίμου: 3-1(Γυναίκες)


Με μία ακόμα νίκη συνέχισε η ομάδα μας την πορεία της στο Πρωτάθλημα ενάντια στην ομάδα του ΑΠΣ Αλίμου με σκορ 3-1.

Στο πρώτο σετ έγιναν αρκετά λάθη σε υποδοχή, άμυνα και σε συνδυασμό σε τα ανεπαρκή επιθετικά τελειώματα, το πρώτο σετ χάθηκε με σκορ 20-25. Στο δεύτερο σετ άλλαξε τελείως η εικόνα, με εμφανώς περιορισμένα λάθη από τα κορίτσια μας και περισσότερη συγκέντρωση, γεγονός που αντικατοπτρίζεται στο σκορ(25-13). Στο τρίτο σετ αν και η ομάδα μας βρέθηκε αρκετά πίσω στο σκορ (3-12), με σύμμαχο το πιεστικό σέρβις και την ελαχιστοποίηση των λαθών, κατάφερε να το κερδίσει με σκορ 25-22. Στο τέταρτο και τελευταίο σετ ήταν εμφανής η αποφασιστικότητα και η επιθυμία για νίκη. Συνεπώς και το τέταρτο σετ έληξε υπέρ μας με σκορ 25-19, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.
Ιδιαίτερη μέρα για την ομάδα μας καθώς δύο αθλήτριες του συλλόγου είχαν γενέθλια ανήμερα του αγώνα. Μάρα και Γιώτα να είστε πολύχρονες, υγιείς και καλότυχες σε όλη τη ζωή σας. 

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ομάδα του ΑΠΣ Αλίμου.

Καλή η διαιτησία των κκ Μενεσλή, Σύριγου και Παπανικολάου.

ΑΕ Αίολος Ταύρος: Παπαθανασίου(Προπονητής), Βελλίνη Π., Μαστρογιάννη Α., Σαρατσοπούλου Κ., Σταυροπούλου Α., Δούκα Σ., Ζαβερδινού Μ., Καστρή Κ., Τζώρτζη Ι., Τριανταφυλλίδου Φ., Χασιώτη Κ., Χριστοπούλου Μ., Αδαμοπούλου Μ., Χατζηγιαννίσογλου Ι., Τσόκου ε.

ΑΠΣ Αλίμου:  Χόνδρου(Προπονήτρια), Μαριανίδου Λ., Πρεφάντη Η., Χωνετά Β., Πάιδα, Αλυμάρα Κ., Ρίζου Χ., Πανταζοπούλου Β., Επανού Μ., Αλεξοπούλου Σ., Δημέα Μ., Κρανιά Ν., Ρούβαλη Ε.  










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου