Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

ΑΠΣ ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ - ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΣ 2006: 0-3 (Κορασίδες)

Έπεσε η αυλαία του πρωταθλήματος των κορασίδων που βρίσκει την ομάδα μας πρώτη στον όμιλο. Τα κορίτσια μας νίκησαν στον τελευταίο αγώνα την αντίστοιχη ομάδα της Αμφιάλης με σετ 3-0, σε έναν αγώνα που δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον για καμία από τις δύο ομάδες.  Τώρα η ομάδα μας μπαίνει στο final-8 και περιμένουμε τον επόμενο αγώνα με στόχο να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Εμείς πάντως θα είμαστε κοντά σας μέχρι τον τελικό !!!. Εσείς το θέλετε, εμείς το πιστεύουμε ας το ζήσουμε μαζί λοιπόν. Να ξέρετε ότι για εμάς είστε ήδη νικήτριες και αυτό γιατί μας έχετε κερδίσει με το πάθος σας, την ομαδικότητά σας, την θέληση για την νίκη, το ταλέντο σας αλλά και με την τρέλα σας. Συγχαρητήρια για μια ακόμη φορά σε όλα τα κορίτσια μας, στον προπονητή μας και στους ανθρώπους που είναι κοντά στην ομάδα μας. Να σημειώσουμε ότι με την λήξη του πρωταθλήματος  τα κορίτσια μας βρήκαν τον χρόνο να βρεθούν και εκτός αγωνιστικού χώρου για φαγητό. Φωτογραφίες ακολουθούν.

"Αν απουσιάζει η δύναμη της θέλησης, ο πιο πλήρης συνδυασμός αρετών και ταλέντων είναι εντελώς άχρηστος. "   Αleister Crowley

Καλή η διατησία των κκ Πετρόπουλου Β. και Δραγουμάνου Ν.


ΑΠΣ ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ (Μ. Ευθυμιάδου): Βεντούρη Α. - Κουτσώνα Θ. - Κατρή Ε. - Λουκοπούλου Ε. - Μπουλιέρη Μ. - Πρίφτη Ε. - Μπαλταδούρου Α. - Πολυκρέτη Ι. 
 
Α.Ε. ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΣ 2006 (Π. Δημητρακάκος): Χατζηγιαννίσογλου Ι. - Πετράκη Ι. - Ρούσσου Ε. - Ζίγκιρη Ν. - Διονυσοπούλου Ο. - Κωτογλίδου Π.- Πετράκη Δ.- Μπιράτση Ε. - Νικητάκη Κ. - Φραγκούλη Μ.  












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου