Κυριακή 24 Μαΐου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝ ΟΨΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Αγαπητοί αθλητές, αθλήτριες, προπονητές , γονείς και φίλοι του συλλόγου,
ελπίζουμε η ανακοίνωση αυτή να βρίσκει εσάς και τις οικογένειές σας  γερούς και δυνατούς.

Η παρουσία του κορονοϊού SARS-COV-2 στη χώρα μας έχει εισάγει πλέον νέα δεδομένα  στην καθημερινότητά όλων μας .Μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποχής ,οι περισσότερες καθημερινές μας δραστηριότητες, σταδιακά  προσαρμοζόμενες στα νέα αυτά δεδομένα, επιστρέφουν στην κανονικότητα ,συμπεριλαμβανομένων και των αθλητικών  δραστηριοτήτων.

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού προχώρησε ήδη σε σχετικές ανακοινώσεις / οδηγίες για την σταδιακή  επιστροφή όλων μας στους αθλητικούς χώρους . Η άσκηση της αθλητικής  δραστηριότητας προϋποθέτει την απαρέγκλιτη τήρηση όλων των μέτρων που ανακοινώνει και εφαρμόζει η Πολιτεία μέσω των σχετικών νόμων και των Γενικών Οδηγιών που εκδίδει, και συγκεκριμένα για τον αθλητισμό, αυτών της Γ.Γ.Α.:


Η πανδημία COVID-19 παρουσιάζει  σημαντική ύφεση παρόλα αυτά , ο κίνδυνος εστιακής αναζωπύρωσης είναι πάντα υπαρκτός, όπως και η πιθανότητα εμφάνισης νέου επιδημικού κύματος.

Η διοίκηση του συλλόγου μας παρακολουθεί  με προσοχή και υπευθυνότητα  τις εξελίξεις και τις σχετικές οδηγίες .

Αφουγκραζόμενη τον προβληματισμό της τοπικής κοινωνίας  και αναμένοντας περαιτέρω εξελίξεις και οδηγίες  από  τους αρμόδιους κρατικούς  φορείς , με γνώμονα την ασφάλεια/υγεία των αθλητών και του συνόλου , αποφάσισε αφενός ,να μην προχωρήσει , προς το παρόν  ,στην επανέναρξή των δραστηριοτήτων των τμημάτων μας  .

Αφετέρου δε να παραμείνει σε επαγρύπνηση, με τρόπο ώστε να διασφαλισθεί ότι η επόμενη  , «ειδικών συνθηκών», αθλητική περίοδος  θα βρει τον σύλλογο  έτοιμο να αντεπεξέλθει στις  πρωτόγνωρες πλέον συνθήκες.

Αντικειμενικά , δεν θα είναι εύκολο . Οι δυσκολίες θα είναι πολλές , οργανωτικές , οικονομικές κ.α.    
Στην προσπάθεια αυτή  ο σύλλογος χρειάζεται  την συμπαράσταση  όλων  , αθλητών , αθλητριών , προπονητών   , γονέων και φίλων .   Ας μείνουμε ενωμένοι .

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την διοίκηση και  τους εφόρους των τμημάτων ,για οποιαδήποτε επιπρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνιση .

Για οτιδήποτε νεότερο , ο σύλλογος θα εκδώσει αντίστοιχα νέες ανακοινώσεις .


Με εκτίμηση


Το Διοικητικό Συμβούλιο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου