Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018

Α.Ε. Αίολος Ταύρος – Α.Ο. Αστέρας Νίκαιας: 3 – 0 (γυναικείο)


Σε έναν αγώνα διαφήμιση για το άθλημα της πετοσφαίρισης, μέσα σε μία άκρως αθλητική ατμόσφαιρα η ομάδα μας κέρδισε την αντίστοιχη του Αστέρα Νίκαιας με σκορ 3 – 0.
Ανάμεσα σε δύο ισοδύναμες ομάδες ο αγώνας κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με πολύ καλές φάσεις σε άμυνα και επίθεση. Σε ότι αφορά την ομάδα μας θα πρέπει να σταθούμε στα θετικά στοιχεία που έδειξαν τα κορίτσια μας.
Όσοι ήταν χθες στο κλειστό γήπεδο  του Ταύρου είδαν μία ομάδα στην οποία υπήρχε η θέληση και το πάθος για τη νίκη. Είδαν μία ομάδα η οποία πάρα το κακό ξεκίνημα στα δύο πρώτα σετ (2-4, 5-8, 11-14, 13-17, 22-23) και (1-6, 7-12, 17-20, 19-22, 21-24) στο τέλος τα κέρδισε με 26-24. Είδαν μία ομάδα η οποία μπήκε χαλαρά στο τρίτο σετ νομίζοντας ότι είχε τελειώσει ο αγώνας (1-5, 4-6). Όμως από το σημείο αυτό και μετά, με τη βοήθεια των φιλάθλων μας και την άψογη καθοδήγηση του προπονητή τους, ξεκίνησαν την αντεπίθεσή τους (8-6, 12-8, 18-14, 21-18, 24-22) για να κερδίσουν και το τρίτο σετ με 25-22.
Είδαν μία άψογη συμπεριφορά από τους φιλάθλους και των δύο ομάδων σε ένα γεμάτο γήπεδο. Είδαν ένα ντέρμπυ αντάξιο της βαθμολογικής θέσης των δύο ομάδων.
Επίσης είδαν και κάτι που σπάνια συμβαίνει στη κατηγορία μας. Έναν από τους καλύτερους Έλληνες διαιτητές, ένα διεθνή διαιτητή να σφυρίζει αγώνα της κατηγορίας μας.  
Θα θέλαμε να δώσουμε ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλες και όλους όσους βρέθηκαν στο γήπεδο (αθλήτριες, παράγοντες, φιλάθλους) για την άψογη συμπεριφορά τους.
Τέλος πολλά ΜΠΡΑΒΟ στις αθλήτριες μας και τον προπονητή τους τόσο για την πολύτιμη νίκη τους όσο και για το χαρακτήρα που έδειξαν σαν ομάδα.
Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα με σοβαρότητα, υπομονή και επιμονή.

Πολύ καλή η διαιτησία των κκ Τουρίκη, Κουτσούλα και Χατζηβασιλείου.

ΑΕ Αίολος Ταύρος 2006: Δημητρακάκος (προπονητής), Σαρατσοπούλου Κ., Ρούσσου Ε., Αφεντουλίδη Β., Διονυσοπούλου Ο., Παπαδοπούλου Α., Χασιώτη Κ., Αθανασοπούλου Ε., Μπελεγρίνη Ο., Μόκα Ι., Σταυροπούλου Α., Στρατηγού Κ., Πετράκη Ι.,  Κωτογλίδου Π.

ΑΟ Αστέρας Νίκαιας: Μαρούλης (προπονητής), Στοίτσεβα Ε., Παπαζιάν Ι., Μπουλούμπαση Σ., Μάτσικα Μ., Καρούμπα Ε., Εξακουστίδου Α., Δασκάλου Ε., Αλεξάνδρου Α., Τρίκκα Γ., Λαμπροπούλου Σ., Θεοδωρίδου Θ. Μόνου Μ., Χαβιαρίδου Δ., Κίσσα Σ.


  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου