Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

ΑΕ Αίολος Ταύρος 2006 – ΑΟ Ένωση Ιλίου: 0 – 3 (Κύπελλο γυναικών)



Ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της, στο θεσμό του κυπέλλου, η γυναικεία ομάδα του συλλόγου μας. Έχασε από την αντίστοιχη της Ένωση Ιλίου με σκορ 0-3 και την ευκαιρία να αγωνισθεί στον τελικό του κυπέλλου γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ.
Στο 1ο σετ τα κορίτσια ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα κερδίζοντας με σκορ 6-1.  Η συνέχεια όμως δεν ήταν η αναμενόμενη. Πιο έμπειρη η ομάδα του Ιλίου κατάφερε να ανατρέψει το σκορ και να κερδίσει το σετ με 15-25.
Στο 2ο σετ πάλι η ομάδα μας μπήκε δυνατά ξεκινώντας το σκορ με 7-2. Στη συνέχεια όμως οι αντίπαλες ισορρόπησαν τον αγώνα με αποτέλεσμα καμία ομάδα να μη ξεφύγει στο σκορ μέχρι το 24-24. Τελικά το σετ κρίθηκε στις λεπτομέρειες με νικήτρια τη φιλοξενούμενη ομάδα με σκορ 24-26.
Στο 3ο σετ αντιστράφηκαν οι όροι με την αντίπαλη ομάδα να προηγείται με 6-10. Στη συνέχεια μειώσαμε τα λάθη ισορροπώντας το σκορ σε 15-15, 16-16, 18-18, 19-19, 21-21. Τελικά το σετ χάθηκε 22-25.
Μόνο θετικός μπορεί να χαρακτηρισθεί ο απολογισμός του συγκεκριμένου αγώνα. Τα κορίτσια μας έπαιξαν κατά διαστήματα πολύ καλό βόλεϊ και προβλημάτισαν κατά διαστήματα μια ομάδα έμπειρη η οποία φέτος θα αγωνίζεται στην Β’ Εθνική κατηγορία.

Καλή η διαιτησία των κκ. Καντλή και Καψάσκη.

ΑΕ Αίολος Ταύρος 2006: Δημητρακάκος (προπονητής), Κρασσά Γ., Σαρατσοπούλου Κ., Διονυσοπούλου Ο., Παπαδοπούλου Α., Χασιώτη Κ., Αθανασοπούλου Ε., Μπελεγρίνη Ο., Μόκα Ι., Σταυροπούλου Α., Στρατηγού Κ., Πετράκη Ι.,  Κωτογλίδου Π.

ΑΟ Ένωση Ιλίου: Νικούλη (προπονήτρια), Μπούτα Α., Καραγιαννίδη Α., Τσούτσια Α., Καλιαφεντάκη Μ., Χατζάκη Ι., Αλεξοπούλου Α., Βακαλόγλου Ν., Δικάρου Β., Ντασιώτη Σ., Κουτσοδημητροπούλου Δ., Πετρουλάκη Α., Βαρβαρέλη Ν., Βήχου Χ.
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου