Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ – ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΣ 2006: 1 – 3



Πρώτο δείγμα ΘΕΤΙΚΟ. Κάπως έτσι μπορούμε να χαρακτηρίσουμε την αρχή των αγωνιστικών υποχρεώσεων της γυναικείας ομάδας του συλλόγου μας.
Κέρδισε την αντίστοιχη του ΑΟΝΣ Μίλων με 1 - 3 (21-25, 25-23, 16-25 και 22-25), σε έναν αγώνα για γερά νευρά.  
Από τη πρώτη στιγμή τα κορίτσια μας μπήκαν δυνατά στο παιγνίδι, ήταν πιο αποφασιστικές στα κρίσιμα σημεία και κατάφεραν να κερδίσουν το πρώτο σετ.  Στο δεύτερο σετ η αντίπαλη ομάδα είχε σταθερά προβάδισμα στο σκορ αλλά τα κορίτσια μας κατάφεραν να ισοφαρίσουν το σκορ 22-22. Ο Μίλωνας όμως πιο ψύχραιμος κατάφερε και πήρε το σετ με 25-23. Το τρίτο σετ τα κορίτσια μας είχαν το έλεγχο  από τη πρώτη στιγμή και δεν άφησαν περιθώρια στην αντίπαλη ομάδα για κάτι διαφορετικό. Η διακύμανση του σκορ είναι χαρακτηριστική: 5-10, 7-16, 13-20 και 16-25. Στο τελευταίο σετ τα κορίτσια μας μπήκαν χωρίς καθαρό μυαλό κάνοντας πολλά λάθη  διαμορφώνοντας το σκορ 4-1, 9-2, 13-3. Στο σημείο άρχισαν να αντιδρούν μειώνοντας τα λάθη και το σκορ σε 15-9, 19-16, 22-22. Mε ψυχραιμία και αποφασιστικότητα κέρδισαν τους τρεις τελευταίους πόντους, το σετ και τον αγώνα.
Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια και τον προπονητή τους. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά και πιστεύουμε ότι οι κόποι μας στο τέλος θα ανταμειφθούν.

Καλή η διαιτησία των κκ Παπαστάμου, Σιδέρη και Παπανικολάου.

ΑΟΝΣ Μίλων: Βαλσάμος (προπονητής), Ταβελίδου Κ., Κουφάκη Μ., Νίκα Χ., Κοντέα Σ., Βαζάκα Α., Κουλατσίδου Σ., Θεοδωρίδου Δ., Μοναχού Σ., Ανανστασοπούλου Α., Δικάρου Β., Δελάλη Μ., Χάνα Μ.

ΑΕ Αίολος Ταύρος 2006: Δημητρακάκος (προπονητής), Χατζηγιαννίσογλου Ι., Σαρατσοπούλου Κ., Καμπύλη Ε., Ρούσσου Ε., Ζίγκιρη Ν., Παπαδάκη Κ., Κωτογλίδου Π., Παπαδοπούλου Α., Χασιώτη Κ., Διονυσοπούλου Ο., Μπελεγρίνη Ο., Μόκα Ι., Σταυροπούλου Α., Κρασσά Γ.   


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου