Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΣ 2006 - ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ: 3-1 (Γυναίκες)

Μια αγχωτική νίκη για την γυναικεία ομάδα μας καθώς επικράτησε με 3-1 σετ της αντίστοιχης του Πειραϊκού Συνδέσμου. Μετά από ένα καλό πρώτο σετ οι αθλήτριες έδειξαν ότι είχαν ένα αδικαιολόγητο άγχος και μία έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης που ευτυχώς δεν κατάφεραν να καταστρέψουν την προσπάθεια μιας ολόκληρης χρονιάς. Βρέθηκαν οι επιλογές και οι λύσεις έτσι ώστε η ομάδα μας να πάρει την νίκη και να παραμείνει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα και παράλληλα στην 4άδα των play off ανόδου. Στην τελευταία αγωνιστική η ομάδα μας αντιμετωπίζει το Περιστέρι και όπως είχαμε αναφέρει έχει ως μοναδικό αντίπαλο τον ίδιο της τον εαυτό. Πιστεύουμε ότι υπάρχει η αγωνιστική θέληση να διεκδικήσουμε κάτι το παραπάνω αυτή την χρονιά και δεν μένει παρά να δείξουμε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο σε όλα τα παιχνίδια που ακολουθούν.

"Αυτό που μετράει δεν είναι η επιθυμία σου για να νικήσεις και να πετύχεις. Όλοι έχουν τέτοιες επιθυμίες. Αυτό που πραγματικά έχει σημασία είναι η αποφασιστικότητά σου να δουλέψεις σκληρά για να εκπληρώσεις την επιθυμία σου να πετύχεις."

Καλή η διατησία των κκ Βλάχου Γ. και Χατσικιάλι Μ.

ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΣ 2006 (Δημητρακάκος Π.): Χατζιγιαννίσογλου Ι., Κολοβού Μ., Ρούσσου Ε., Ζίγκιρη Ν., Αναστασοπούλου Κ., Παπαδοπούλου Α., Χασιώτη Κ., Μόκα Μ., Κρασσά Γ., Σαρατσοπούλου Κ., Φραγκούλη Μ., Κοτογλίδουν Π., Καμπύλη Ε.

ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ (Φραντζέσκος Α.): Κοματά Μ.,  Στογιάννου Α., Κολοκοτρώνη Σ., Κατσαντώνη Α., Τούντα Σ., Δηλέρη Ε., Δανιά Α., Παραγυιού Ε., Φλασκή Ι., Ορνιθοπούλου Α., Βουλγαράκη Σ.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου