Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2015

Εoρταστικές εκδηλώσεις 2015

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις του συλλόγου μας που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 19 και 20-12-2015.
Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν το Σάββατο 19-12-2015 με τη συμμετοχή των παιδιών που αθλούνται στις ακαδημίες καλαθοσφαίρισης και πετοσφαίρισης της ομάδας μας. Όλα τα παιδιά αλλά και οι γονείς διασκέδασαν σε μια γιορτή που τα είχε όλα. Μουσική, φαγητό, ζωγραφική προσώπου μα πάνω από όλα πολύ κέφι.
Στη συνέχεια την Κυριακή 20-12-2015 πραγματοποιήθηκε ο φιλανθρωπικός αγώνας της ομάδας μας με αντιπάλους τις ομάδες του Α.Ο. Πρωτέα Αθηνών για την ανδρική ομάδα καλαθοσφαίρισης και της Σχολής Μωραϊτη για τη γυναικεία ομάδα πετοσφαίρισης. 

Σκοπός των εκδηλώσεων αυτών ήταν η συγκέντρωση τροφίμων και ειδών ένδυσης προκειμένου να ενισχυθούν συμπολίτες μας που δοκιμάζονται ιδιαίτερα αυτό τον καιρό από την οικονομική κρίση και στήριξη του έργου των «Γιατρών του Κόσμου».
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους και όσες βοήθησαν και συμμετείχαν αφιλοκερδώς στις εκδηλώσεις αυτές. Τους τοπικούς άρχοντες, τον εκπρόσωπο της Εκκλησίας, τους συλλόγους που συμμετείχαν, τους διαιτητές, τις αθλήτριες και τους αθλητές, τους γονείς και συγγενείς των αθλητριών και αθλητών αλλά και όλους πιθανόν να ξεχάσαμε.  Αποδείξαμε ότι όλοι μαζί μπορούμε να αποτρέψουμε την οικονομική αυτή κρίση να μην εξελιχθεί σε ανθρωπιστική.
Τέλος θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλες τις φίλες και τους φίλους μας χρόνια πολλά, καλά και ευτυχισμένα με υγεία.

Χ Ρ Ο Ν Ι Α   Π Ο Λ Λ Α

Σημείωση: Περισσότερες φωτογραφίες θα βρείτε στη σελίδα μας στο facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου