Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Φιλία Περάματος - Αίολος Ταύρος: 0 - 3 (γυναικείο)



Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η γυναικεία ομάδα του συλλόγου μας. Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα κέρδισε την αντίστοιχη της Φιλίας Περάματος με σκορ 0-3.
Με πολλά λάθη τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση ξεκίνησε στο 1ο σετ, με αποτέλεσμα μέχρι η διαφορά να φτάσει στο 15-18 να μην υπερβαίνει τους 1-2 πόντους είτε από τη μία είτε από την άλλη πλευρά. Στη συνέχεια η ομάδα μας έκανε λιγότερα λάθη με αποτέλεσμα να κερδίσει το σετ με 19-25.
Στο 2ο σετ η ομάδα μας ξεκίνησε δυνατά χωρίς να κάνει ιδιαίτερα λάθη, κράτησε μια διαφορά από την αρχή την οποία αύξανε συνεχώς κερδίζοντας και αυτό το σετ με 13-25.
Ίδια γεύση και στο τελευταίο σετ με τελικό σκορ 17-25 και 0-3 στα σετ.
Γενικότερα η ομάδα μας δεν είχε την αναμενόμενη απόδοση. Κρατάμε μόνο τους βαθμούς της νίκης και συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά στις προπονήσεις.

Σχετικά καλή η διαιτησία των κκ Ναλμπάντη και Μαντούβαλου.

Φιλία Περάματος: Τσούρα Α., Σκουλικαρίτη Κ., Τριανταφυλλάκου Α., Σουρμαϊνη Ε., Μπογδάνου Κ., Ζάρτλη Α., Παϊτέρη Α., Αλογάκου Μ., Σακελλαρίου Θ.

Αίολος Ταύρος (Δημητρακάκος): Χατζηγιαννίσογλου Ι., Κολοβού Μ., Σαρατσοπούλου Κ., Καμπύλη Ε., Ρούσσου Ε., Ζίγκιρη Ν., Αναστασοπούλου Κ., Παπαδοπούλου Α., Ζουμπλιού Α., Χασιώτη Κ., Μόκα Μ., Σταυροπούλου Α., Κρασσά Γ., Φραγκούλη Μ.





 














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου