Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Ξεκινώντας μια νέα προσπάθεια...

Φίλες και φίλοι,
Σας καλωσορίζουμε  στο νέο μας ιστολόγιο (blog) το οποίο θα περιέχει διάφορες πληροφορίες, σχολιασμούς, φωτογραφίες και αναρτήσεις τόσο της ομάδας μας όσο και από τον ευρύτερο χώρο της πετοσφαίρησης. 
Το τελευταίο μήνα έχουμε δημιουργήσει το νέο επίσημο site της ομάδας μας στη διεύθυνση http://www.aiolosvolley.weebly.com. Το site θα ενημερώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, όχι όμως τόσο συχνά όσο το ιστολόγιο (blog).
Ταυτόχρονα είναι στη διάθεσή σας το νέο mail της ομάδας μας το οποίο είναι aiolosvolley@gmail.com καθώς επίσης και η νέα σελίδα της ομάδας μας στο facebook η οποία αριθμεί πάνω από 300 φίλους ξεπερνώντας τις αρχικές προσδοκίες μας λόγω καλοκαιρινών διακοπών.
Ζητούμε την κατανόηση σας για τυχόν λάθη ή παραλήψεις ειδικά στο πρώτο διάστημα λειτουργίας των νέων μέσων επικοινωνίας και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συμβουλή, υπόδειξη ή παρατήρηση.
Οι νέες μορφές επικοινωνίας που ξεκινήσαμε αποσκοπούν στην καλύτερη ενημέρωση των φίλων μας ευχαριστώντας παράλληλα όλους για την έως τώρα εμπιστοσύνη που μας έχετε δείξει και θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας όχι μόνο στις νέες μορφές επικοινωνίας που ξεκινήσαμε αλλά και στις διοργανώσεις-εκδηλώσεις που συμμετέχουμε.

Φιλικά


Επιτροπή Διοίκησης Πετοσφαίρησης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου