Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Α.Ε. Αίολος Ταύρος – Α.Π.Σ. Άμιλλα: 3 – 0 (Γυναικείο)


Με νίκη συνέχισε η ομάδα μας τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας γυναικών, επικρατώντας της ομάδας Α.Π.Σ. Άμιλλα με σκορ 3-0.

Η ομάδα μας αν και ξεκίνησε μουδιασμένα, στην πορεία κατάφερε να ισορροπήσει το σκορ και με καλά τελειώματα στις επιθέσεις διαμόρφωσε το 25-20. Στο δεύτερο σετ τα πράγματα ήταν αρκετά ευκολότερα, καθώς με όπλο το καλό σέρβις (το σκορ από 6-4 έγινε 13-5), τα κορίτσια μας απέκτησαν μεγάλη διαφορά, η οποία φαίνεται και στο τελικό σκορ που ήταν 25-12. Στο τρίτο και τελευταίο σετ, το σκηνικό άλλαξε από την μαχητική ομάδα της Άμιλλας. Σε συνδυασμό με ατομικά λάθη αλλά και με σωστά επιθετικά τελειώματα σε κρίσιμα σημεία, η ομάδα μας  κατάφερε να πάρει και το τρίτο σετ με σκορ 25-21, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Εκτός από την τελική νίκη αξίζει να αναφέρουμε και την πρώτη συμμετοχή της αθλήτριας μας Φωτεινής Τριανταφυλλίδου με τη φανέλα του Αιόλου, η οποία είναι μια από τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας μας, προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό και βρίσκεται στο  στάδιο αποθεραπείας.

Καλώς όρισες Φωτεινή, σου ευχόμαστε να είσαι πάντα γερή και δυνατή. Να έχεις καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ομάδα της Άμιλλας στην πορεία της στο πρωτάθλημα.

Πολύ καλή η διαιτησία των κκ Μαριδάκη, Βελώνη και Καλιγέρη

Α.Ε. Αίολος Ταύρος: Δημητρακάκος(Προπονητής), Σαρατσοπούλου Κ., Διονυσοπούλου Ο., Δημητρακάκου Α., Δούκα Σ., Λαζαρίδου Α., Μόκα Ι., Μπελεγρίνη Ο., Παπαδοπούλου Α., Σταυροπούλου Α., Τζώρτζη Ι., Χασιώτη Κ., Καμίτση Λ., Στρατηγού Κ., Τριανταφυλλίδου Φ.
Α.Π.Σ Άμιλλα: Παντόπουλος(Προπονητής), Τσιούστα Σ., Γαλανοπούλου Φ., Χωριανοπούλου Σ., Κολτσίδα Η., Καπούζου Α., Πάντου Δ., Μαγγιώρου Α., Τσικνάκη Ζ., Γιαμπάνη Φ., Ρουμελιώτη Ζ. 




















      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου