Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

ΑΠΣ ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ - ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΣ 2006: 0-3 (Κορασίδες)

Έπεσε η αυλαία του πρωταθλήματος των κορασίδων που βρίσκει την ομάδα μας πρώτη στον όμιλο. Τα κορίτσια μας νίκησαν στον τελευταίο αγώνα την αντίστοιχη ομάδα της Αμφιάλης με σετ 3-0, σε έναν αγώνα που δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον για καμία από τις δύο ομάδες.  Τώρα η ομάδα μας μπαίνει στο final-8 και περιμένουμε τον επόμενο αγώνα με στόχο να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Εμείς πάντως θα είμαστε κοντά σας μέχρι τον τελικό !!!. Εσείς το θέλετε, εμείς το πιστεύουμε ας το ζήσουμε μαζί λοιπόν. Να ξέρετε ότι για εμάς είστε ήδη νικήτριες και αυτό γιατί μας έχετε κερδίσει με το πάθος σας, την ομαδικότητά σας, την θέληση για την νίκη, το ταλέντο σας αλλά και με την τρέλα σας. Συγχαρητήρια για μια ακόμη φορά σε όλα τα κορίτσια μας, στον προπονητή μας και στους ανθρώπους που είναι κοντά στην ομάδα μας. Να σημειώσουμε ότι με την λήξη του πρωταθλήματος  τα κορίτσια μας βρήκαν τον χρόνο να βρεθούν και εκτός αγωνιστικού χώρου για φαγητό. Φωτογραφίες ακολουθούν.

"Αν απουσιάζει η δύναμη της θέλησης, ο πιο πλήρης συνδυασμός αρετών και ταλέντων είναι εντελώς άχρηστος. "   Αleister Crowley

Καλή η διατησία των κκ Πετρόπουλου Β. και Δραγουμάνου Ν.


ΑΠΣ ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ (Μ. Ευθυμιάδου): Βεντούρη Α. - Κουτσώνα Θ. - Κατρή Ε. - Λουκοπούλου Ε. - Μπουλιέρη Μ. - Πρίφτη Ε. - Μπαλταδούρου Α. - Πολυκρέτη Ι. 
 
Α.Ε. ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΣ 2006 (Π. Δημητρακάκος): Χατζηγιαννίσογλου Ι. - Πετράκη Ι. - Ρούσσου Ε. - Ζίγκιρη Ν. - Διονυσοπούλου Ο. - Κωτογλίδου Π.- Πετράκη Δ.- Μπιράτση Ε. - Νικητάκη Κ. - Φραγκούλη Μ.  












ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Στην αθλήτριά μας Κίρκη Χασιώτη ευχόμαστε χρόνια πολλά και ευτυχισμένα. Να έχει υγεία και καλή επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις.


Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Α.Ο Τελαμών - Α.Ε. Αίολος Ταύρος : 1 – 3 (γυναικείο)



Χωρίς να αντιμετωπίσουν κάποιο ιδιαίτερο αγωνιστικό πρόβλημα, σε ένα δύσκολο από άποψη χρόνου και ταλαιπωρίας βράδυ, η γυναικεία του συλλόγου μας κέρδισε την αντίστοιχη του Α.Ο. Τελαμώνα με σκορ 1-3.
Εάν εξαιρέσουμε το 2ο σετ στο οποίο τα κορίτσια μας έκαναν πολλά λάθη τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση τα υπόλοιπα σετ κερδήθηκαν με σχετική ευκολία.
Παρόλες τις ελλείψεις που είχαμε είτε λόγω τραυματισμών είτε άλλων λόγων η ομάδα κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να κερδίσει τον αγώνα. Το τελικό σκορ των σετ ήταν 14-25, 26-24, 11-25, 14-25.
Ο αγώνας ξεκίνησε με καθυστέρηση μισής ώρας λόγω καθυστερημένης άφιξης του 1ου διαιτητή. Ο λόγος ήταν ότι υπήρχε πρόβλημα με το πορθμείο λόγω απεργίας της ΠΝΟ. Εάν προσθέσουμε ότι όλη η ομάδα μας βρισκόταν στο δρόμο τουλάχιστον  6 ώρες μαζί με τον αγώνα, του οποίου η διάρκεια ήταν 1 ώρα και 21 λεπτά μπορεί εύκολα κάποιος να καταλάβει την ταλαιπωρία.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των κκ Βελώνη και Τοψιδέλη.

Α.Ο. Τελαμώνας (Παπαδημητρίου): Πετροχείλου Ε., Πεζάρου Ε., Γραμματικού Ζ., Μυλωνά Π., Κουτουμάνη Α., Νάννου Α., Κουτσούκου Α., Λογοθέτη Α., Νικολέτου Α., Πολυχρόνου Φ., Κουτσούκου Α., Διαμπέρη Γ., Πετροχείλου Π., Παπαϊωάννου Μ.

Αίολος Ταύρος (Δημητρακάκος): Χατζηγιαννίσογλου Ι., Κολοβού Μ., Σαρατσοπούλου Κ., Ζίγκιρη Ν., Αναστασοπούλου Κ., Παπαδοπούλου Α., Χασιώτη Κ., Μόκα Μ., Πετράκη Ι., Κρασσά Γ., Φραγκούλη Μ., Διονυσοπούλου Ο.
























ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Στην αθλήτριά μας Ρούσσου Ειρήνη ευχόμαστε χρόνια πολλά και ευτυχισμένα. Να έχει υγεία και καλή πρόοδο στα μαθήματά της.


Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΣ 2006 - ΑΠΣ ΑΜΙΛΛΑ: 3-0 (Κορασίδες)

Μεγάλη νίκη των κορασίδων με 3-0 σετ ενάντια στην ομάδα της ΑΠΣ ΑΜΙΛΛΑ. Ενας δύσκολος αγώνας, που τα κορίτσια μας τον περίμεναν τόσες μέρες, ήθελαν την νίκη, πίστεψαν στις δυνατότητές τους και κέρδισαν. Ενας αγώνας που κυριάρχησε η ένταση και το άγχος από την αρχή του παιχνιδιού, και που υπήρχαν πολλές, καλές και εντυπωσιακές φάσεις και από τις δύο ομάδες. Κορίτσια, σε αυτό το όμορφο "ταξίδι" καταφέρατε να είστε πρώτες στον όμιλο αλλά στις καρδιές μας. Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες, στον προπονητή μας αλλά και στον υπέροχο κόσμο που είναι δίπλα στην ομάδα μας και συμμετέχει ενεργά από την εξέδρα. Δεν σταματάμε όμως εδώ, πιστεύουμε ότι αξίζετε πολλά παραπάνω και είναι ευκαιρία να τα κατακτήσετε. Ακολουθεί ο τελευταίος αγώνας του ομίλου με την ομάδα του Αρη Αμφιάλης και μετά περιμένουμε την κλήρωση των επόμενων αγώνων. Στην αθλήτρια μας Λία Καμπύλη, η οποία έπαθε κάταγμα στον ώμο, να ευχηθούμε περαστικά, γρήγορη ανάρρωση και σύντομα κοντά μας.

"Όταν η συνέχεια γίνεται ζόρικη, οι ζόρικοι συνεχίζουν."
Τζων Κέννεντυ 

Καλή η διατησία των κ. Σιδέρη Μ. και Θεοφίλη Α.

Α.Ε. ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΣ 2006 (Π. Δημητρακάκος): Χατζηγιαννίσογλου Ι. - Πετράκη Ι. - Καμπύλη Ε. - Ρούσσου Ε. - Ζίγκιρη Ν. - Διονυσοπούλου Ο. -Ντάβατζη  Ε..- Φραγκούλη Μ. - Κωτογλίδου Π. - Μπιράτση Ε.- Πετράκη Δ.

ΑΠΣ ΑΜΙΛΛΑ: Χωριανοπούλου Σ. - Γαλανοπούλου Φ. - Τσεσμετζή Μ. - Παταχατζοπούλου Σ. - Μαγγιώρου Αν. - Γόγολου Ο. - Σταζίνσκα Ι. - Κούσια Μ. - Βαμβούκα Κ. - Κολτσίδα Η. - Παπαδημητρίου Η. - Μαγγιώρου Αικ.- Αγγεκοπούλου Μ.-Κουσογιάννη Δ.












Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

A.E. Αίολος Ταύρος - Φιλία Περάματος: 3 - 0 (γυναικείο)



Μια ακόμα νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η γυναικεία ομάδα του συλλόγου μας κερδίζοντας την αντίστοιχη ομάδα της Φιλίας Περάματος με σκορ 3-0.
Παρότι η ομάδα  μας μπήκε δυνατά στον αγώνα κερδίζοντας το πρώτο σετ σχετικά εύκολα με 25-15 η συνέχεια δεν ήταν η αναμενόμενη. Τα πολλά λάθη στην άμυνα και στην επίθεση αλλά και το καθαρό μυαλό στις κρίσιμες φάσεις έκριναν το δεύτερο σετ με σκορ 25-23. Στο τρίτο σετ η ομάδα μας ήταν καλύτερη και πιο αποφασιστική στις λεπτομέρειες, κέρδισε το σετ με 25-19 και τον αγώνα.
Μια δίκαιη νίκη η οποία θα μας βοηθήσει τόσο ψυχολογικά όσο και βαθμολογικά. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας με επόμενο σταθμό τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο την ομάδα του Α.Ο.  Τελαμών στη Σαλαμίνα.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των κκ Λιάκου και Μπίτσικα.

Αίολος Ταύρος (Δημητρακάκος): Χατζηγιαννίσογλου Ι., Κολοβού Μ., Σαρατσοπούλου Κ., Καμπύλη Ε., Ρούσσου Ε., Ζίγκιρη Ν., Αναστασοπούλου Κ., Φραγκούλη Μ., Παπαδοπούλου Α., Χασιώτη Κ., Μόκα Μ., Κρασσά Γ., Σταυροπούλου Α., Διονυσοπούλου Ο.

Φιλία Περάματος: Νικολάου Α., Τριανταφυλλάκου Α., Μπογδάνου Κ., Παϊτέρη Α., Σκουλικαρίτη Κ., Σουρμαϊνη Ε.,Μπουρδάνη Μ., Λιανέρη Ν.